Laila Bagge har själv inget med denna hemsida att göra. Om du vill besöka hennes egen blogg så klicka vidare till blogg.skonahem.com/lailabagge.

Laila Bagge - en fansida

Bild av Frankie Fouganthin

Laila Bagge är lite av en multitalang och med vad som verkar vara en aldrig sinande energi. Hennes rötter finns i musik och hon har arbetat både som artist själv - sångerska - och som låtskrivare, producent och manager. Mest känd för oss svenskar blev nog Laila Bagge som jurymedlem i TV4:s Idol där hon satt i inte mindre än åtta säsonger.

Bakgrund och fakta

Laila Bagge föddes i Lund den 15 december 1972. Hon har en svensk mamma och en palestinsk pappa, men hade inte mycket kontakt med sin far under barndomsåren. Som ung dansade hon jazz och balett, men senare dök hon in i musikvärlden. Blott 20 år gammal gifte sig Laila med Anders Bagge och äktenskapet varade i sju år. Det är från honom hon har fått sitt efternamn och det har hon valt att behålla till och med genom nya äktenskap. När hon gifte sig med Niclas Wahlgren år 2010 lade hon bara till Wahlgren efter Bagge, vilket inte var något problem för någon part. Laila och Niclas skildes år 2015.

Laila Bagge har också medverkat i talangprogrammet Let's Dance, där hon slutade som tvåa, samt en del andra TV-format. Hon har en vinnarskalle och skulle hon prova Leo Vegas Casino kommer hon säkerligen gå därifrån som en vinnare. Vidare har hon lanserat en egen smyckeskollektion och egna viner.

Laila Bagge idag

Idag har Laila två söner, 14-åringe Liam som hon fått tillsammans med amerikanen Mason Pitts, och sexårige Kit som hon fick tillsammans med artisten Niclas Wahlgren. Hon är för närvarande sambo med den 18 år yngre pojkvännen Korosh Kananian och de två bor tillsammans med Lailas barn på Lidingö i Stockholm och är aktuell med realityprogrammet Lailaland.