Orkar inte gå upp!

Guuud vad skönt det är att bara få ligga och dra sig i sängen! Det är inte ofta det händer, är det inte hungriga ungar så är det kissnödiga hundar eller jobb som gör att man måste kliva upp.
Men idag så tänker jag ligga minst till kl 11 sedan ska jag faktiskt sätta mig ner och fortsätta rita smycken.

image

Senare ikväll så blir det middag och melodifestival med Alexandra och sedan tar vi nog en vända på stan! Hur ser eran dag och kväll ut?

image

Igår så gjorde jag ett besök hos @eyelashdesign för att både få nya fransar och få lite spraytan! Jag älskar att bara kunna gå direkt upp från sängen och i stort sett bara gå till jobbet utan att behöva sminka mig.  Min uppfattning är att ju mer smink man har desto äldre ser man ut. Iallafall tycker jag att jag ser äldre ut när jag har mitt så kallade scensmink på. Själv trivs jag som bäst med bara fixade fransar och att vara lite solbränd på vardagarna.

image

Nästa vecka kommer att bli spännande då kommer jag och Anders att spela in ett nytt program. Kan inte berätta så mycket just nu om vad det är för något program men jag kan garantera många skratt.
Jag och Anders har ju känt varandra sedan vi var i 20 års åldern och det finns nog ingen som jag känner så bra som Anders och samma gäller tvärtom. Och det är ju en fördel när man ska jobba ihop. Jag vet precis vad som gör honom galen och vad han tycker är kul vilket även han vet om mig så när vi väl hamnar i olika situationer framför en kamera kan det bli väldigt kul!
Vi har ju gjort en hel del ihop..

image

Idol..

image

Made in Sweden. .

image

Våldgästat vädret på Nyhetsmorgon. .

image

Poddradio. .

image

Jobbat som pågensnäckor. ..

image

Skrivit låtar till olika artister. .

image

Såg till att få halva trissvinsten från paret som vann på triss i Nyhetsmorgon. .

image

Ja, och massa annat och nu är det dax för något nytt projekt så håll i er kram L

2016-02-20 Laila

Kommentarer

Jennie 8 månader sen

Det hade varit kul att se fler gamla bilder på dig och Anders! Hade han långt hår förr?
I vilket fall som. Jag hoppas att ni hittar tillbaka till varandra någon gång i livet för det känns som att ni hör ihop. Om det så ändå inte blir förrän på ålderdomshemmet typ 85+, blink!
Gammal kärlek rostar aldrig.

Nina 8 månader sen

Sååå kul att du och helt underbara Anders ska jobba ihop! Ser fram emot det. :) Men Din Korosh är fortfarande den snyggaste och verkar vara en otroligt bra man som man bara vill se mer av. Så ser ännu mer fram emot ditt och Korosh jobb ihop… Puzz

Silvia 8 månader sen

Ni er den perfecta paret, du och Anders. Ni ser so bra ihop , ner ni var 20 och nu. Och ni finns alltid for varandra

JuliaRo 8 månader sen

Tittar på Ted nu på ettan vilken begåvning.
Julia

Therese 8 månader sen

Hej Laila spännande med projekt med Anders. Ja hade önskat att du hade haft berlocker med dödskallar som man kan sätta i armband med kabinhake. Har en del smycken från dig. Kram kram

Anki 8 månader sen

Åå vad skoj att det kommer fler program där vi får se dig i rutan. Att sedan Anders oxå ska vara programledare gör ju inte det hela sämre. Blir säkert jättebra det här!

Kramar från Skåneland

Laila 8 månader sen

Du och Ander är ju så Underbara ihop!

Stina 8 månader sen

Anders Bagge gillar jag verkligen, men du har den bäääästa killen nu!
Vad ska Korosh göra ikväll? Varför är du inte med honom?
Puss å kram

Svar på kommentaren:
P 8 månader sen

Känner du K?

K 8 månader sen

Man behöver inte känna Korosh för att förstå att det är en riktigt bra man. Det man kan läsa mellan raderna och det man bara förstår. That’s it!
Litar dessutom helt på Lailas omdöme att han är den bästa mannen! Så Grattis till Laila!

Johanna 8 månader sen

Laila har själv sagt att Korosh är en klippa och ett oerhört stöd för henne. Så. Ja! Klart att han är en toppenkille dessutom suuuuupersnygg!!! Men gillar ANDERS BAGGE också, vilken härlig man.

Linda S 8 månader sen

Så fina ni är på sista bilden!! Ni ser kära och lyckliga ut!

Barbro 8 månader sen

Hej!

Härliga Lördag du är så välkommen….bara ta det lugnt och ordna en flygresa som snart ska bli av till värme och sol. I kväll blir det melodifestival och god mat. Kul att få se ditt nya projekt när det är färdigt. Ha en bra Helg.

Anna 8 månader sen

Vad fin du var i mörkt hår! Kan du inte visa några fler bilder från när du hade den hårfärgen? :)

Svar på kommentaren:
Ellinor 8 månader sen

Håller med! Skitsnyggt verkligen!

Elsa 8 månader sen

Åh vad roligt att du och Anders ska fortsätta jobba tillsammans! Ska bli så spännande att få höra sen vad det är för program ni ska spela in tillsammans. :)
Kram och ha en bra helg!

Carro92_Kalmar 8 månader sen

Skönt att kunna ha en slappa dag. – själv ska jag försöka mej på att ta mod till att dra till mitt fd jobb och hämta en hund som jag ska va hundvakt åt i veckan. … kommer bli jobbigt att gå dit. Kommer känna mej ersatt och min ångest komme säkert tillbaka på vägen dit…. – fick ”kicken” för en månad sen pga att min psykiska sjukdom visade sej tydligt än innan, dvs. Att jag hamnade i depression och därefter fick jag inte vara kvar för de inte orkade se mej nere, eller visste vad de skulle göra, även så att jag drog mej undan pga att jag inte orkade med vissa samtal vid fika eller lunch, – det är också i denna ”störning” (jag går på massa utredningar och får veta att jag är på väg att diagnoseras, så jag vet varför jag blir som jag blir bland folk sådär tyst och osäker mm.!)!
Annars så är det budget som ska kollas – tänkte införskaffa mej en bil i september/oktober fast som arbetslös,men med begagnade bilar och bra summa från Fk så går det ihop :)

Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Relaterade inlägg

Från startsidan